KOÇOĞLU İLKOKULU

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda bilgi temelli bir toplum için değişmeyi sağlayacak millî ve manevî değerlerle donanmış kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerin bireysel özellik, ilgi, ihtiyaç ve beklentileri ile ülkenin küresel ölçekteki stratejik önceliklerini bir bütün olarak ele alan bir öğrenme ekosistemi tasarlayarak bir yandan temel disiplinlerde üst düzey öğrenme becerileri edinme imkânı sağlayan, diğer yandan da entelektüel gelişim fırsatı sunan ve bu şekilde onları üst öğrenime ve hayata en iyi şekilde hazırlayan bir ortaöğretim sistemini kurmak, geliştirmek ve sürdürülebilir kılmaktır.

Başarılar:

Isınma: Sobalı
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: Köye giden servisler Sarıkamış´ta saat 15´te, Horasan´dan saat 16´da kalkmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05511721625(Müdür)

WEB - https://kocoglu.meb.k12.tr

Adres - KOÇOĞLU KÖYÜ KOÇOĞLU KÜME EVLERİ NO 35 SARIKAMIŞ / KARS

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - 36502

Adres - KOÇOĞLU KÖYÜ KOÇOĞLU KÜME EVLERİ NO 35 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım Sarıkamış ve Horasan´a günlük servisler mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Sarıkamış´a 73, Kars´a 124 km uzaklıktadır.